zondag 22 februari 2009

Bos 5


































































































































































































































































6 opmerkingen:

  1. Hoi Hans ik dacht ik ga nog effe kijken op mijn blog en toen zag ik dat jij weer supermooie foto's heeft geplaatst van het bos ze zijn SCHITTEREND !!!!!!! ik wandel nog een keertje terug om er nog een keer van te genieten. Groetjes en tot het volgende bezoek
    Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben ik nog een keer die bomen met die groene voeten super !!!!! net een sprookjes bos en die foto's met die slinger weg top is daar met een auto gereden ??
    mijn complimenten Hans wederom klasse!!!!
    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Janny haha,ja ze zijn wel es bezig met bomen kappen her en der,vandaar die bandensporen:D
    Thx weer he:D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kleuren zijn (bijna) altijd helemaal geweldig! Echt heel erg mooi. Er komt een dag dan gooi ik een foto onder je ogen die net zo mooi is! ..... en toen werd ik wakker hahahaha.
    groetjesss Jac

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oja! Wat ik ook erg mooi vind, is dat jij altijd paden laat zien waar geen eind aan lijkt te komen. Je wordt nieuwsgierig om er naar toe te lopen om te kijken wat daar te zien is. Wat dat betreft zit je in een fantastische omgeving daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben het helemaal met Jacqie eens ik heb weer effe een wandeling door je bos gemaakt en ik zat te denken die Hans woont toch in een schitterende omgeving ik ben echt een beetje jaloers hoor hier in de buurt verpesten ze alles wat nog enigszins mooi is dus maar veel genieten van jou mooie bos foto's
    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen